De meidoorn 21 • 6942 TC • Didam • Nederland • +31 (0)6 34385051 • info@inekeheitink.nl www.soulbodyfusion.com

Contact met overledenen

Als mental Medium werk ik vanuit de spirituele wereld en fungeer ik als doorgeefluik. Dit is hulpverlening op de grens van beide werelden en brengt deze gebieden dichter bij elkaar. Ik krijg hiervoor alle hulp van mijn gidsen en begeleiders. Het is voor mij steeds weer een voorrecht om contact te mogen leggen met dierbare overledenen. Zodat in beide werelden een stukje heling mag komen.

Het woord Mental staat dus voor het mentale contact dat een medium legt met een dierbare overledene. Een Mental Medium ontvangt informatie en gegevens van overledenen waarmee je een stuk op weg geholpen kunt worden. Dit kan heel hulpvol zijn bij het verwerken van een verlies, maar andere vragen worden ook regelmatig via deze weg beantwoord. Echter, het contact valt niet af te dwingen en zal dus niet in alle gevallen te leggen zijn, omdat ook aan gene zijde er sprake is van vrije wil.

 

De Spirituele wereld is liefde

Deze artikelen zijn geschreven met mijn gidsen.

Ik vraag: wat willen jullie laten weten en wat is belangrijk voor mensen om te weten?

 

Allereest word ik gecorrigeerd, omdat in de spirituele wereld ook mensen zijn wordt er gezegd. Met de klemtoon op ook.

Maak het niet zweverig en leer de mensen dat we heel dichtbij zijn.

Een adem verwijdert.

Het is zo gemakkelijk om dit in het abstracte te plaatsen. Dat is helemaal niet de bedoeling. We zijn zo dichtbij. De liefde die we hebben voor iedereen die dit soms zo moeilijke pad gaan, is enorm. Liefde die voelbaar kan zijn en troost kan geven wanneer dit echt toegelaten wordt.

Terwijl ik dit schrijf merk ik hoe fijn het is om dit voor alle dierbare overledenen te doen. De liefde die nu door mij heen stroomt, is zo voelbaar. Adem eens diep in en uit en denk aan iemand in de spirituele wereld en weet dan dat ze er zijn.

Dat is wat wij bedoelen dit is de boodschap die we willen laten weten. Denk aan ons en we zullen er zijn. Stel je hart open en jullie zullen ons voelen. In ieder van jullie ligt deze kwaliteit besloten. Durf er voor open te gaan staan zonder twijfel. Wij zullen helpen waar dat kan. Te veel nadenken belemmert het gevoel. Kijk om je heen en zie de ander. Zie ons in alle liefde en respect.

Wij zijn net als jullie.

 

 

De kinderen in de spirituele wereld

Dit artikel is geschreven samen met mijn gidsen. Mijn vertrouwen in de spirituele wereld is groot.

 

Kinderen spelen hier net als op de aarde. Ze komen hier en worden in veel liefde en warmte opgevangen. Deze “kleine” zieltjes zijn zo welkom en vol met levensvreugde. Het sprankelt in de kindersferen. Ik vraag aan mijn gids. Is het levensvreugde of kan ik het nog anders uitleggen?

Goede vraag, hoor ik. Meteen laat mijn gids mij voelen wat bedoeld wordt.

Ik zal proberen dit gevoel een stem te geven.

Deze kinderen voelen een onbevangen vreugde, vrij van elke dwang of beperking. Een volledig gevoel van vrijheid. Zo heerlijk oprecht en open.

Ik vraag me af of wij allemaal met deze onbevangenheid en vreugde terug komen in ieder leven dat we aangaan.

Iedere ziel heeft deze kwaliteiten zegt mijn gids. Maak er contact mee en het zal er zijn. Het ligt aan de weg die de ziel heeft gekozen. Maar het is altijd aanwezig.

De mens heeft nog niet altijd in de gaten hoe groot we zijn en de enorme potentie die we hebben.

Geloof in jezelf.