De meidoorn 21 • 6942 TC • Didam • Nederland • +31 (0)6 34385051 • info@inekeheitink.nl www.soulbodyfusion.com

>>> Hooggevoelig Intuïtieve ontwikkeling A

>>> Mediamiek / Intuïtieve ontwikkeling  B

>>> Luisteren naar je kind

>>> Workshop EFT

>>> Mediatie en healingavonden

 

 

 

 

De Akasha Kronieken leren lezen

 

 

De Betekenis van Akasha is o.a. Hemel.

Meer associaties met de naam Akasha zijn ook wel ruimte, vrije of open ruimte, universum of heelal. Eigenlijk is het niet mogelijk de Akasha Kronieken in zomaar wat woorden te beschrijven. Het is een heel speciale bewustzijnsdimensie waarin de geschiedenis van jouw ziel door verschillende levens heen opgeslagen ligt De incarnatie waarin je nu leeft heeft dan ook zijn eigen unieke verhaal.

 

Sinds enige tijd heb ik mij verdiep in het openen en sluiten van deze kronieken voor mijzelf en anderen en heb mij de technieken eigen gemaakt. Mijn ervaringen hebben mijn leven op zijn kop gezet.

 

Ik belande op een plek van begrip, inzicht, liefde en vrede. Licht zeker niet te vergeten. Iedere keer neem ik weer meer licht mee naar mijn leven van elke dag.

 

Iedere keer wanneer ik de Akasha Kronieken open verschuift mijn gewone menselijke bewustzijn naar het goddelijke, universele bewustzijn.

Ik heb een heel ander beeld gekregen van ons functioneren hier op deze aarde. Toeval bestond al niet in mijn beleving maar nu heb ik een groot besef gekregen dat niets toeval is in de breedste zin van het woord.

 

Zelfs keuzes van een vorig leven kunnen nu nog in ons leven voelbaar zijn en ons belemmeren maar kunnen ook opgelost worden.

Waarom komen maar steeds dezelfde situaties in ons leven. De antwoorden liggen in de Akasha Kronieken besloten.

Wat ik als bijzonder heb ervaren is dat door mijn kronieken te lezen en de prachtige begeleiding die ik daarbij heb mogen ontvangen, ik alles zelf kan oplossen en de heling vind op een heel natuurlijke manier plaats.

Dus weer de volgende stap in mijn ontwikkeling kunnen zetten. Niet meer belemmerd  zijn door ballast van het verleden.

Het is niet noodzakelijk om paranormaal begaafd te zijn. Iedereen kan zijn eigen Akasha Kronieken openen en daarmee leren werken.

 

Graag wil ik deze kennis doorgeven. Het idee dat iedereen meester van zijn eigen leven kan zijn, maakt me blij en geeft me hoop voor de toekomst

De cursusdagen zijn 16 september en 7 oktober 2017

Aanvang om 11.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten 140.00 euro.

 

 

 

 

 

Akasha reader/therapeut

 Akasha Reading

 

Een Akasha reading is zeker niet te vergelijken met welke andere reading dan ook. Door de energetische vibratie van de Akasha Kronieken wordt het doorgeven van informatie mogelijk. Er vindt dan ook direct een heel natuurlijke heling plaats door de overdracht van deze energie en informatie.

De herinnering aan wie je echt bent gaat weer leven. Verdriet en pijn kunnen worden opgelost. Overtuigingen die al heel lang je leven hebben bepaald kunnen eindelijk rust krijgen. De Akasha vibratie is er een van zachtmoedigheid ook wanneer wij informatie ontvangen waar we niet zo blij mee zijn. Onthoud dat tijdens het doorgeven van al deze informatie een natuurlijke heling plaats vindt.

 

 

 

Enkele ervaringen

Ik heb ik bij Ineke een reading vanuit de Akasha kronieken gehad. Dat was heel bijzonder. Ik voelde ook echt de verandering van energie bij het openen en sluiten van de kronieken. Alles wat verteld werd tijdens de reading was herkenbaar voor mij. Bij het sluiten van mijn kronieken voelde ik ook alsof er wat van me af werd gepeld en voelde me lichter worden. Na afloop kwam er een lading verdriet uit die voor mij helend heeft gewerkt op het vraagstuk waarmee we de reading in waren gegaan. Deze reading is opgenomen en 2 dagen later heb ik die nogmaals beluisterd, heel bijzonder dat ik zelfs toen nog de verandering in energie van het openen en sluiten van de kronieken duidelijk kon voelen en zien. Ik heb niet alles onthouden wat er tijdens de reading allemaal werd verteld en daarom is het superfijn om hem nogmaals achteraf te kunnen beluisteren.
                                                                    Heel erg bedankt Ineke

Onderstaande recensie is geschreven door een cursiste van de cursus “Akasha Kronieken Leren lezen” en de ervaringen die ze in een Akasha reading heeft gehad.De cursus openen van de Akasha Kronieken heb ik bij Ineke gevolgd.
Tijdens de twee cursus dagen kon ik naar mijn gevoel de Kronieken niet voldoende openen en werd daar verdrietig van.
Ineke stelde mij gerust, het was niet erg het komt wel.
Na de cursus ben ik bij Ineke geweest om in een persoonlijke Akasha reading te kijken wat daar de oorzaak van was.

Ik heb er veel aan gehad en wil wat van mijn ervaring delen.

De vragen die ik had opgeschreven mocht ik na het openen van mij Akasha Kronieken oplezen.
Ook moest ik benoemen wat ik voelde, wat er in mijn lichaam gebeurde, wat voor verschuiving ik voelde.
In de eerste sessie vond ik dit moeilijk.  Wat moest ik voelen?  Wat is het verschuiven van bewustzijn? Dit had ik nog nooit bewust gedaan maar door de vragen van Ineke werd het me duidelijker.
Later ging het beter en oefen het nog iedere dag.

Tijdens de healing had ik wat druk in de hartstreek, Ineke vroeg aan de begeleiders in de Akasha Kronieken wat de reden was en of het misschien iets minder heftig kon. Ik had een heel mooie en bijzondere ervaring, de druk werd minder en even later was het over.
De verandering in energie heb ik o.a. ervaren  door een diepere ademhaling.
In een ander deel van de sessie werd mij gezegd dat ik niet zo hard voor mezelf moest zijn.

Af en toe kwam er voorbij dat ik wat meer geduld zou kunnen hebben, grappig, want het klopt, geduld is zeker niet mijn sterkste kant.
Dit is iets waar ik nog mee bezig ben, wat precies bedoeld wordt en hoe ik daaraan kan werken. Anders iets voor een volgende keer.
Omdat ik de cursus al bij Ineke had gedaan en weet hoe ik de Kronieken kan openen en sluiten kreeg ik na deze reading thuis opeens de behoefte om de Kronieken te openen. Deze keer was het heel bijzonder.

Toen voelde ik de diepte waar Ineke me zo af en toe naar vroeg en heb zo nog een hele tijd gezeten, dat was heerlijk.
Er kwam ook verdriet voorbij maar dat vond ik niet erg, ik had veel duidelijkheid over mijn verleden gekregen en dus de tranen laten lopen.

Ik heb de begeleiders in de Akasha Kronieken bedankt dat ik samen met Ineke de Kronieken mocht openen. Naast vragen leerde ik ook te bedanken.

De hele sessie is opgenomen en daar luister ik graag en vaak naar.
Ik open de Kronieken iedere dag en het voelt steeds beter.

                                              Bedankt Ineke voor de begeleiding

 
 

 

 

 

 

 

 

Cursus Tarot

In deze cursus krijg je begrip voor de interpretatie en energie van elke kaart afzonderlijk. Je gaat voelen en ervaren wat deze je hebben te vertellen. Het is een spel van creativiteit, kennis, intuïtie en in overeenstemming met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling persoonlijke groei. Na verloop van tijd zul je zien dat jouw begrip van een kaart veranderd.

 

De symboliek van de kaarten werkt in op onze beide Basiscursus

hersenhelften en doet vooral een beroep op onze beeldende intuïtieve kant, waarin ook ons diepste innerlijk weten zetelt dat we vaak zijn vergeten of uit wantrouwen leerden te verdringen.

In deze cursus leer je weer contact maken met deze innerlijke wijsheid. De taal van de symbolen leer je verstaan en interpreteren. We gaan samen kijken hoe de kaarten je kunnen helpen bij jouw levensproces.

"Wie naar buiten kijkt, droomt; wie naar binnen kijkt, ontwaakt"

~Carl Jung