De meidoorn 21 • 6942 TC • Didam • Nederland • +31 (0)6 34385051 • info@inekeheitink.nl www.soulbodyfusion.com

Healing Medium/Spiritueel healer

Deze vorm van healing is een krachtige en effectieve behandeling. Zowel fysiek, emotioneel, mentaal of op zielsniveau kan de energie van de spirituele wereld naar plekken in je lichaam stromen, die dit nodig hebben.

 

Deze Trance healing kan o.a. worden toegepast bij pijnklachten, ziektes, emotionele blokkades of een tekort aan energie.

Het zorgt voor verlichting en zo kan iedereen baat vinden bij deze vorm van helen. De behandeling wordt toegepast op de persoonlijke situatie en behoeften

Het is helpen bij je genezing. Het kan een aanvulling zijn op, of een ondersteuning zijn bij een medische behandeling. Tijdens de healing leg ik mijn handen op je rug, schouders of hoofd, terwijl je ontspannen zit of ligt.

Bij deze trance healing heb ik nauw contact met de spirituele wereld en hierdoor kunnen de spirituele gidsen gebruik maken van mijn aura en het kan een waardevolle ondersteuning bij spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei, maar ook bij stervensprocessen en rouwverwerking zijn,

Met deze goddelijke healing wordt de ziel gestimuleerd het lichaam te helen. Dit is iets anders dan magnetiseren.

 

Magnetiseren en Mediumschap gaan vaak samen.

 

De energie die door mijn handen stroomt, heeft een genezende werking. Het is geven van liefde in de vorm van energie. Hierbij kunnen blokkades opgeruimd worden. De balans tussen lichaam en geest wordt hierdoor hersteld.

Veel mensen ervaren dit als een tinteling, warmte of rilling.

 

Het magnetiseren kan bijdragen tot het herstel of wel verbetering van de klachten.

• Het kan verlichting brengen bij vooral chronische ziekten.

• Psychische en lichamelijke klachten

• Vermindering van spanning

• Vermoeidheidsklachten

• Angsten en fobieën

• Of gewoon lekker om te ontspannen.

 

Zo zijn er nog tal van klachten, die vaak stressgerelateerde zijn.

Het is ook heerlijk om ontspannen in het leven te staan. Alles ziet er dan heel anders uit.

 

Elk lichaam bevat positieve en negatieve energiepunten. Door bijvoorbeeld een heftig trauma of sterke emoties kunnen deze energiecentra, ook wel chakra´s genoemd, verstoord of geblokkeerd raken. Deze verstoringen kunnen weer leiden tot lichamelijke psychische klachten.

Als magnetiseur maak ik gebruik van de energie om me heen, bundel deze en breng met mijn handen deze energie naar die plekken in het lichaam die heling nodig hebben. Zo wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd.

 

Tijdens de healing maak ik vaak een combinatie van zowel de trance healing als ook het magnetiseren.  Ik heb daarin mijn eigen vorm gevonden. Tijdens deze healing neem ik veel waar en ik mag zien en ervaren wat er voor de cliënt mag gebeuren of waaraan gewerkt is. Ik laat me altijd leiden tijdens de healing en krijg heel duidelijke aanwijzingen en vaak ook boodschappen.

In een reading leg ik daarna dan uit wat er is gebeurt.