De meidoorn 21 • 6942 TC • Didam • Nederland • +31 (0)6 34385051 • info@inekeheitink.nl www.soulbodyfusion.com

Het doel van mijn werk met elk consult, elke reading en healing, workshop en cursus is te helpen bij bewust worden en inzicht in de persoonlijke groei te krijgen, zodat je in je kracht komt te staan. Wanneer je jezelf beter leert kennen en leert omgaan met je emoties en gevoelens, zul je rustiger, gelukkiger en sterker worden.

Ons leven draait om geluk en vreugde.

Dat is zonneklaar

De Dalai Lama

 

Met integerheid, veel humor, liefde en respect, voor alle zielen hier en in de spirituele wereld doe ik dit werk. Van mij kun je verwachten dat ik met 2 benen stevig op de grond sta. Het is voor mij echt noodzakelijk om zuiver te werken en tot de essentie te komen.

 

 

Om mezelf te ontwikkelen heb ik door de jaren heen allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot tarotist. Naast de kennis van de tarotkaarten is astrologie, numerologie, en N.L.P. een onderdeel van deze opleiding geweest.

 

Mijn mediumschap heb ik in verschillende cursussen en trainingen verder ontwikkeld en verdiept. Erg belangrijk voor mij is het Arthur Findlay College in Stansted Engeland. Dit is een hele speciale plek, waar ik steeds weer met heel veel liefde en plezier terug zal keren om mijn mediumschap verder te verdiepen en mezelf verder te ontplooien. Het is werkelijk een heerlijke plek om te zijn, te groeien en te genieten.

 

De opleiding Mediamiek Kinderwerker -Luisterkind kan ik daar nog aan toevoegen. Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

 

Mijn leven is zeker niet vanzelf gegaan en ik ben me van mijn angsten, mijn pijn en mijn verdriet bewust geworden. Vaak is het een eenzaam pad geweest, omdat ik veel zelf heb moeten ontdekken en doorleven.

 

Hierbij heb ik me vaker afgevraagd waarom het zo heftig moest zijn. Achteraf begrijp ik dat en onderstreep ik de woorden van medium Estelle Roberts:

 

If you have not suffered how can you understand the suffering of others? Without the sympathy for those in distress, how can you alleviate burdens?

 

Alle beproevingen in mijn leven zijn geweest om me voor te bereiden op het mediumschap en het overige werk dat ik nu doe. Nu weet ik dat ik nooit alleen ben geweest, want de spirituele wereld is er altijd, niet alleen voor mij, maar ook voor jou, ook als het niet direct voelbaar is!