De meidoorn 21 • 6942 TC • Didam • Nederland • +31 (0)6 34385051 • info@inekeheitink.nl www.soulbodyfusion.com

>>> Begeleiden hooggevoelige kinderen en ouders     

 

Mediamiek Kinderwerker Luisterkind

Ik ben gediplomeerd Mediamiek Kinderwerker en ik werk volgens de Luisterkindmethode.

 

Kinderen, hoe kwetsbaar en afhankelijk zijn ze van ons volwassenen. Er is al veel over geschreven en veel over gezegd. Een heel kwetsbare groep in deze wereld waar nog maar al te vaak niet respectvol mee omgegaan wordt. Ze verdienen onze bescherming en liefdevolle aandacht.

Zij zijn de toekomst.

Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

 

Hoe werkt deze unieke methode

Het is geen Reading, ik luister naar wat het kind of de volwassene vertelt. Dat is het eigenlijk, niet meer en niet minder. Ik leg contact op een onderliggende laag en ik werk dan op zielsniveau.

 

Op een telepathische wijze stem ik me op het kind of de volwassene af en tijdens deze afstemming wordt dan duidelijk waar de knelpunten zitten.

 

Gedragsproblemen bij kinderen zijn voor ouders, leerkrachten en familieleden niet altijd even makkelijk te snappen. Het gedrag van kinderen is nog zo in ontwikkeling dat het ook niet altijd makkelijk is de problemen in het gedrag van kinderen te begrijpen,

 

Voor wie

Voor kinderen en volwassenen. Van 0 tot 100 of ouder.

Dat lijkt een breed begrip maar niets is minder waar. Een afstemming maken op deze manier heeft onbeperkte  mogelijkheden.

 

Voor kinderen met problemen en dat kan van alles zijn.

Voor kinderen is het soms moeilijk te verwoorden wat er aan scheelt. Waarom ze huilbuien hebben. Extreme boosheid, vermoeidheid, onrust slecht slapen etc. Baby’s,  peuters en kleuters maar ook tieners die onhandelbaar zijn.

 

Voor kinderen of volwassenen met een verstandelijke beperking. Die zich verbaal niet goed kunnen uiten.

 

Voor ouders die een kindje hebben verloren. Wanneer een kind sterft kan dit verlies ondraaglijk voelen en de vragen kunnen onnoemelijk veel zijn. Hoe kun je nu verder gaan zonder je kind. Het ergste dat een ouder kan overkomen.

Door mijn ervaring heb ik geleerd dat deze kinderen  vaak nog heel veel te vertellen hebben. Het kan ouders en het kind dan helpen bij hun heling en de verwerking van dit verlies.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk gewoon vanuit een nieuwsgierigheid te willen weten hoe het met je zoon/dochter is. Wil je graag gehoord worden dan is deze methode daar zeker geschikt voor.

 

Hoe ziet dat er In de praktijk uit. Een Luisterkind afstemming loopt via mailcontact. Afstand is dus geen belemmering. Je hoeft niet naar mijn praktijk te komen en zeker niet onbelangrijk is het dat het kind niet belast wordt.

 

Wanneer de aanvraag binnen komt dan vraag ik om een aantal gegevens. Deze worden dan ook in een speciale bijlage toegelicht en via mail toegestuurd. Wanneer deze  gegevens naar mij zijn teruggestuurd  dan mag je (zonder tegenbericht) de afstemming  binnen 14 dagen in je mailbox verwachten.

 

Elke afstemming wordt door mij respectvol en vertrouwelijk behandeld. Het kind staat bij al mijn afstemmingen centraal. Het belang van het kind staat dan ook boven de vraag van de ouders. Ik luister naar het kind.

 

Wil je gebruik maken van de Luisterkind Methode? Stuur dan een mail met je aanvraag naar info@inekeheitink.nl

Ik neem dan contact met je op en je krijgt dan alle benodigde informatie toegestuurd.