De meidoorn 21 • 6942 TC • Didam • Nederland • +31 (0)6 34385051 • info@inekeheitink.nl www.soulbodyfusion.com

>>> Contact met overledenen

>>> Healing Medium-Spiritueel Healer

>>> Healing op afstand

>>> Spiritueel Coachen

>>> Reinigen huizen en ruimtes

>>> Soul Body Fusion® Healing

 

 

Reading

Als Psychic Medium haal ik informatie uit alle energie die om je heen is. Deze energie vertaal ik in woorden, beelden en inhoud. Mogelijk krijg ik hierbij een ondersteunende boodschap.

Met alle verkregen informatie analyseer ik je situatie, je karakter, emotionele gebeurtenissen en aanwezige talenten en op grond daarvan geef ik adviezen en spreek ik verwachtingen uit. Dit verschaft inzichten en vooruitzichten, wat niet verward moet worden met toekomstvoorspellingen.

Indien gewenst dienen de tarotkaarten als begeleidend instrument. Samen kijken we hoe de kaarten je kunnen helpen bij jouw levensproces. Een reading kan je brengen bij de essentie van wie jij bent en bij de essentie van datgene waarmee je bezig bent. Het is ook mogelijk een reading specifiek te richten op een vraag met betrekking tot bijvoorbeeld werk, relatie en familie.

 

 

 

 

 

 

Akasha reader/therapeut

 Akasha Reading

 

Een Akasha reading is zeker niet te vergelijken met welke andere reading dan ook. Door de energetische vibratie van de Akasha Kronieken wordt het doorgeven van informatie mogelijk. Er vindt dan ook direct een heel natuurlijke heling plaats door de overdracht van deze energie en informatie.

De herinnering aan wie je echt bent gaat weer leven. Verdriet en pijn kunnen worden opgelost. Overtuigingen die al heel lang je leven hebben bepaald kunnen eindelijk rust krijgen. De Akasha vibratie is er een van zachtmoedigheid ook wanneer wij informatie ontvangen waar we niet zo blij mee zijn. Onthoud dat tijdens het doorgeven van al deze informatie een natuurlijke heling plaats vindt.

 

 

 

Enkele ervaringen

Ik heb ik bij Ineke een reading vanuit de Akasha kronieken gehad. Dat was heel bijzonder. Ik voelde ook echt de verandering van energie bij het openen en sluiten van de kronieken. Alles wat verteld werd tijdens de reading was herkenbaar voor mij. Bij het sluiten van mijn kronieken voelde ik ook alsof er wat van me af werd gepeld en voelde me lichter worden. Na afloop kwam er een lading verdriet uit die voor mij helend heeft gewerkt op het vraagstuk waarmee we de reading in waren gegaan. Deze reading is opgenomen en 2 dagen later heb ik die nogmaals beluisterd, heel bijzonder dat ik zelfs toen nog de verandering in energie van het openen en sluiten van de kronieken duidelijk kon voelen en zien. Ik heb niet alles onthouden wat er tijdens de reading allemaal werd verteld en daarom is het superfijn om hem nogmaals achteraf te kunnen beluisteren.
                                                                    Heel erg bedankt Ineke

Onderstaande recensie is geschreven door een cursiste van de cursus “Akasha Kronieken Leren lezen” en de ervaringen die ze in een Akasha reading heeft gehad.De cursus openen van de Akasha Kronieken heb ik bij Ineke gevolgd.
Tijdens de twee cursus dagen kon ik naar mijn gevoel de Kronieken niet voldoende openen en werd daar verdrietig van.
Ineke stelde mij gerust, het was niet erg het komt wel.
Na de cursus ben ik bij Ineke geweest om in een persoonlijke Akasha reading te kijken wat daar de oorzaak van was.

Ik heb er veel aan gehad en wil wat van mijn ervaring delen.

De vragen die ik had opgeschreven mocht ik na het openen van mij Akasha Kronieken oplezen.
Ook moest ik benoemen wat ik voelde, wat er in mijn lichaam gebeurde, wat voor verschuiving ik voelde.
In de eerste sessie vond ik dit moeilijk.  Wat moest ik voelen?  Wat is het verschuiven van bewustzijn? Dit had ik nog nooit bewust gedaan maar door de vragen van Ineke werd het me duidelijker.
Later ging het beter en oefen het nog iedere dag.

Tijdens de healing had ik wat druk in de hartstreek, Ineke vroeg aan de begeleiders in de Akasha Kronieken wat de reden was en of het misschien iets minder heftig kon. Ik had een heel mooie en bijzondere ervaring, de druk werd minder en even later was het over.
De verandering in energie heb ik o.a. ervaren  door een diepere ademhaling.
In een ander deel van de sessie werd mij gezegd dat ik niet zo hard voor mezelf moest zijn.

Af en toe kwam er voorbij dat ik wat meer geduld zou kunnen hebben, grappig, want het klopt, geduld is zeker niet mijn sterkste kant.
Dit is iets waar ik nog mee bezig ben, wat precies bedoeld wordt en hoe ik daaraan kan werken. Anders iets voor een volgende keer.
Omdat ik de cursus al bij Ineke had gedaan en weet hoe ik de Kronieken kan openen en sluiten kreeg ik na deze reading thuis opeens de behoefte om de Kronieken te openen. Deze keer was het heel bijzonder.

Toen voelde ik de diepte waar Ineke me zo af en toe naar vroeg en heb zo nog een hele tijd gezeten, dat was heerlijk.
Er kwam ook verdriet voorbij maar dat vond ik niet erg, ik had veel duidelijkheid over mijn verleden gekregen en dus de tranen laten lopen.

Ik heb de begeleiders in de Akasha Kronieken bedankt dat ik samen met Ineke de Kronieken mocht openen. Naast vragen leerde ik ook te bedanken.

De hele sessie is opgenomen en daar luister ik graag en vaak naar.
Ik open de Kronieken iedere dag en het voelt steeds beter.

                                              Bedankt Ineke voor de begeleiding