De meidoorn 21 • 6942 TC • Didam • Nederland • +31 (0)6 34385051 • info@inekeheitink.nl www.soulbodyfusion.com

Energetisch reinigen van huizen en ruimtes

Het energetisch reinigen of zuiveren van je huis betekent dat alle negatieve energieën  verwijderd worden of naar het Licht worden gebracht.

 

De klachten en de ervaringen kunnen legio zijn.

 

Je niet prettig/angstig voelen in je eigen huis

Hoofdpijnen zodra je je huis betreedt

Een aanwezigheid voelen die niet te verklaren is

Niet in bepaalde ruimtes in het huis durven te komen

Onverklaarbare warme of koude ruimtes

Constante onverklaarbare vermoeidheid van de bewoners. Nachtmerries en slecht slapen van de bewoners. Onverklaarbare driftbuien of agressie van de bewoners. Depressie, destructieve gedachten van de bewoners. Bedrukte sfeer

 

Vaak valt hierbij het woord entiteit en hier wil ik graag iets meer van vertellen.

Het woord entiteit heeft voor mij een negatieve lading en boezemt vaak alleen maar extra angst in. Zelf geef ik de voorkeur aan het woord ziel of spirit omdat in mijn beleving en ervaring in dit werk het allemaal zielen zijn die net zo zijn als jij en ik.

Het zijn soms zielen die weliswaar niet het meest fijne gedrag vertonen en de contacten kunnen dan ook vaak heftig zijn. Het kunnen echter  ook spirits zijn die nog bij de bewoners aanwezig zijn in de meest positieve zin. Dierbare overledenen. Het kan dan een heel mooie en liefdevolle hereniging zijn voor beide werelden. De energie zit op zielsniveau, en de ziel sterft immers niet. Vanuit deze energie vindt de communicatie plaats tussen medium en overledene.

 

Ik stel vragen en luister naar wat ze me te vertellen hebben bijv.  waarom ze zich aan deze persoon gehecht hebben. Daar zijn vaak redenen voor. De aanwezigheid in een huis is dan ook heel vaak te verklaren. In alle liefde en met de hulp van mijn gidsen worden deze zielen dan ook naar het licht gebracht.

Door heel veel verschillende dingen wordt de sfeer in een huis bepaald.

Denk er alleen maar eens aan wanneer er ruzie is geweest dan is dat vaak voelbaar in een ruimte. Alles is energie en zo kunnen ook de bewoners zelf bewust of onbewust energie meenemen van bijv. werk, school etc. Wij stralen energie uit en wij nemen ook energie op. Positief en negatief.

Zo kunnen ook onverwerkte emoties een grote rol spelen. Het kan voelbaar zijn in een huis en niet eens van de huidige bewoners zijn.

Zo kan bijv. iemand die op een plek woont waar veel gevochten is in de oorlog en waar veel soldaten zijn overleden last hebben van een onverklaarbare doodsangst. Het kan zich allemaal vastzetten in een huis. Een vermoeidheid of zwaarte  die iemand al overvalt op het moment dat deze het huis binnen komt.

 

Hoe ga ik te werk

Ik werk op afstand en het is voor mij mogelijk om op deze manier elke ruimte afzonderlijk aan te voelen en te reinigen.

Na de reiniging stuur ik een verslag van mijn bevindingen via email.

Een huisreiniging duurt gemiddeld 2 uur.

Wanneer het noodzakelijk blijkt zelf aanwezig te zijn in het huis dan is dat ook mogelijk.